Emmas

Tre kommentarer som gjorde mig glad

Publicerad 2005-08-26 10:46:09 i Allmänt,

1. "Du och Alida är verkligen lika", sa Patrik, en fritidsledare i skolan. Eftersom jag tycker att Alida är det sötaste man kan tänka sig blev jag jätteglad.


2. "Va fan Emma, har du blivit brun?" sa en annan Patrik som är min jobbarkompis. Då hade jag först varit på landet i helgen, vädret var strålande och vi var ute hela tiden: Byggde en trädgårdsbod, badade, joggade, åt lunch och middag ute. Sedan var jag ledig två dagar för att skola in Siri, eller rättare sagt skola in hennes lärare och fritidsledare och lära dem at ta hand om hennes diabetes och glutenintolerans och ta sprutor och blodprov. Jag var ute nästan hela tiden, hoppade långrep med småtjejerna och hade det mysigt. Ja, det är framför allt dessa fyra dagar utomhus i sensommarsol som gjorde mig glad, men grädde på moset är det förstås om det syns!


3. "Jag tänkte höra om jag kan ta några fröställningar från er rabatt", sa Dino, en farbror som är kvarterets trädgårdsentusiast och håller sig med de överlägset finaste rabatterna i området. Han ville ha frön från vår rabatt! Kul.


Här kommer en bonuskommentar som inte var till mig utan till Alida men som också var rolig:

"Det gick förbi en kvinna med en väska med en bild på en flicka som påminde om dig", sa en av Alidas nya fritidsledare. Det var naturligtvis mig och min väska hon hade sett!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela