Emmas

Hattparad på Skansen

Publicerad 2005-06-01 16:41:31 i Allmänt,

I år var vi inte på hattparaden, mina flickor och jag. Ska man vara riktigt noga var det inte ens någon parad, utan "hattmingel". Men minglet bedömdes av en jury, och våra gamla hattpolare Elvira och Ingrid vann, som vanligt skulle man kunna säga. Men Albin då, han har ju fått pris nio år i rad eller något sådant, blev han utan i år?

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2005-06-06 20:29:33

Hejsan!
Var inne och tittade på din blogg då vi är i samma ålder. Det flödar ju inte av kvinnor 30+ med blogg. Det jag tyckte var extra kul var att våra ordspråk stämmer överrens, men ändå inte. Mitt är: "Skjut inte upp till morgondagen det du kan göra idag"
Ha en bra dag. / Ulrika

Postat av: Eija Korpi

Publicerad 2006-07-16 16:36:59

Tyvärr har jag inte efter brand bilden som jag var sjäv i hattpadaren, skulle vilja se eller få det igen. Vi 5 kvinnor var i hattparaden och hennes pappa som anordnade vann i sin hatt med barnsliga hatt med en blom. Det var också en kvinna som hade gjort sin hatt med toarulle. Jag var klädd från 1800 hundratalet som Selma Lagerfelt. Hoppas att någon människa vet det i Stockholm det skulle jag vara evigt tacksam. Eija

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela