Emmas

Jag och min son

Publicerad 2006-06-30 22:08:56 i Allmänt,

Jag och min son
I Amerika får småflickor inte bada utan topp - Siri blev faktiskt tillsagd när hon badade i sina rosa bikinitrosor. Så hon köpte ett par blå badbyxor och lät amerikanarna tro att hon var en pojke...

Delfinen kommer simmande med en boll...

Publicerad 2006-06-22 16:33:43 i Allmänt,

Delfinen kommer simmande med en boll
passar till Alida, som kastar tllbaka bollen till delfinen, som kastar tillbaka till Alida igen. Flera gånger passade de till varandra.passar Alida
Detta trots att vi inte hade valt möjligheten att betala extra för att få interagera med delfinerna på Marienlands of Florida. Men den här delfinen valde att interagera med Alida!

Tiden gor allt for fort!

Publicerad 2006-06-20 00:32:38 i Allmänt,

Do syftar jag inte po att jag blir 41 or i dag, utan po att jag just har sett att jag har haft 15 besokare po sidan den 20 juni, trots att jag just nu har den 19 juni! Mycket markligt. Kandes det. Aven om jag naturligtvis forstor varfor.

Om man vill no mig (till exempel for att gratulera!) ar det ett bra sett att skriva en kommentar her po bloggen, for webbmailen funkar inte och inte mobiltelefonerna heller. Vi har det superbra over here, Siri jagar odlor och Alida holler po att prata omkull Anita, nu nar hon antligen har traffat nogon hon kan prata svenska med.

Nu har vi avbeställt tidningen, skaffat kaninvakt,

Publicerad 2006-06-11 14:50:37 i Allmänt,

bokat hotell till första natten, beställt glutenfri mat till planet och hämtat ut extra insulin på apoteket.

Återstår att  växla till oss lite dollar, föra över pengar från sparkontot till personkontot, köpa solkräm, tvätta (pågår just nu), boka hyrbil, köpa baddräkt till Alida, få undan det mest akuta på jobbet och packa.

Vad har vi glömt?

På onsdag åker vi till Florida!

och idag har jag inte ens träningsvärk!

Publicerad 2006-06-11 14:42:32 i Kroppen,

efter att ha cyklat Tjejvättern, 90 km igår. Vi trampade på som bara den, Malin och jag, och hade riktigt trevligt. Vi körde om fler än vi blev omkörda av, och vi höll ett genomsnittligt tempo på 23 km/tim när vi cyklade, sen gjorde vi förstås några stopp också och den totala tiden blev 4:25.

Loppet gick genom undersköna trakter, vädret var ljuvligt, stämningen god och det var inte alls läskigt att cykla i klunga.

Träningsvärken kanske kommer i morgon.

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela