Emmas

Tre av tre tjejer i familjen äter numera Levaxin

Publicerad 2014-10-30 16:40:03 i Kroppen,

Förutom att mina båda döttrar äter Levaxin (underproduktion av sköldkörtelhormon) så gör jag det också, från och med idag. Jag ser fram emot att bli piggare, gladare och mer energisk, och inte minst att förbättra mina sportsliga prestationer (cykel, löpning och simning) eftersom tiderna har stått helt stilla senaste halvåret trots flitig träning.
 
Målet är naturligtvis i första hand att slå min egen tid från i år på Saltarö Ultimate nästa sommar.
 
Istället för att lägga upp en bild på min medicinburk lägger jag upp en länk till ett program där min läkare vinner över Filip och Fredrik för ja, jag är så pinsam att jag googlar på min läkares namn. Och jag undviker noggrannt att skriva ut hans namn här, eftersom det kan tänkas att han googlar sitt eget, och det vore piiiinsamt om han hittade detta!

Om man vill undvika konstgjorda tillsatser i maten

Publicerad 2014-10-23 11:56:17 i Mat,

så kan man dricka den här läsken!
Den röda och den gula innehåller bara jordubbar/apelsin, vatten och socker. Dessutom är det uppenbarligen mest av frukten, eftersom den kommer först i ingrediensförteckningen. Den gröna innehåller "Kräm soda", vad nu det är. Men inga färg- eller smakämnen!
 

Jag vann!

Publicerad 2014-10-05 18:35:00 i Alida, Kroppen,

 
Vår bostadsrättsförening har skaffat ett ute-pingis-bord. Igår gick vi ut och spelade, hela familjen (Siri ville inte vara med på bild). Det var kul, hoppas det blir fler gånger.

Svart

Publicerad 2014-10-02 22:06:00 i Kreativt,

 
Svartklädda stockholmare vid Gullmarsplan idag.
 
Fler bilder på temat svart hittar du hos Lady Thirty som valt veckans torsdagstema!

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela