Emmas

Matt lack

Publicerad 2013-05-31 16:01:06 i Allmänt,

Är den gräslig eller cool, denna Prosche med helmatt lack??
 
Jag måste nog säga att jag tycker det är läckert!
 
Ett tag tänkte jag att det var första gången jag sett en bil med matt lack, men sen kom jag att tänka på en gammal Saab som vi hade. Den hade faktiskt också matt lack. Grön. Den var inte direkt läcker.

Två spontana melodifestivalupplevelser med världens bästa kompisar

Publicerad 2013-05-21 23:06:13 i Allmänt,

Träffen med Kalle och Challe i helgen var bestämd sedan länge. Vi skulle åka till Malmö och Köpenhamn, men vad vi skulle göra där hade vi inte bestämt.
 
I Malmö rådde Eurovsion-feber, hela stan var full av schlagerentusiaster på festhumör, och vårt hotell var fullt av internationella delegationer med polisbevakning.
 
Vi bestämde oss för att kolla om det fanns biljetter kvar till genrepet - och det fanns det! Det blev ståplats framme vid scenen och en magisk kväll!
På lördagen fortsatte vi till Köpenhamn och efter en skön dag i solen, mestadels drickandes öl på uteserveringar, tillbringade vi kvällen på Rådhusplatsen där Eurovision-finalen visades på storskärm. Gissa om stämningen steg allt eftersom Danmark fick poäng, och när segern var i hamn så befann vi oss i ett hav av dansande och flaggviftande. Häftigt!

Dejligt i Danmark

Publicerad 2013-05-15 20:59:02 i Hus, Träd,

Som jag sa i förra inlägget så hade vi det jättebra i Danmark! Oj så fint det är så här års, oj vad det är gott med dansk frukost (med eller utan en lille), och oj vad de är trevliga, danskarna!
 
Som synens av bilderna hann vi med både landsbygden, bokskog och Köpenhamn, och vi blev väldigt väl omhändertagna.

Min gamla pappa

Publicerad 2013-05-15 20:52:00 i Allmänt, Siri,

Jag tog med familjen till Danmark och hälsade på pappa och Bente. Det var alldeles för trevligt - nu har jag så väldigt klart för mig att det är för långt emellan...
 

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela