Emmas

I år har vi skickat 25 julkort och fått 15

Publicerad 2006-12-26 22:34:30 i Allmänt,

De senaste åren har vi inte skickat några alls, och fått ungefär lika många som i år, så utslaget på några år hamnar vi ändå på plus.

Julafton och juldagen var vi i Danmark och åt både svensk och dansk julmat och gotter, och drack öl och snaps till frukost och vin till aftenmaden och hade det bra. Vi har suttit mer runt bordet (!) och mindre framför TV:n än vad vi rukar göra på jularna, men trots att jag inte såg Karl-Bertil i år så hade jag bara 4 fel på 33 frågor om hans julafton.

I morgon får vi nyckeln till vår nya lägenhet!

I söndags, 2:a advent, plockade jag en kvist

Publicerad 2006-12-12 08:12:16 i Allmänt,

med vide-kissar. Märkligt. Försökte fotografera trädet men de närmaste grenarna blev helt vita av blixten, så jag struntar i att lägga ut bilden.

Är det växthuseffekten som har drabbat oss? Här i Stockholm har det varit 5-10 grader varmt dygnet runt i ungefär en månad. Rätt behagligt, i och för sig, men skrämmande.

Jag har fått ett "Nigeria-brev"!

Publicerad 2006-12-12 08:05:19 i Allmänt,

DEAR FRIEND,

I PRESUME THIS EMAIL WILL BE A SURPRISE TO YOU, BUT IT

IS REAL.

I CAME ACROSS $12,500,000 THAT IS UNCLAIMED IN

STANDARD BANK OF SOUTH AFRICA, WHERE I WORKED. THE

SAID FUND BELONG TO ONE OF OUR LATE CLIENT CALLED

MANFRED BACKER.

TO ENABLE ME MAKE THIS CLAIM OF THIS $12,500,000:00, I

NEED A CO OPERATION OF A FOREIGN PARTNER LIKE YOU THAT

WILL GIVE ME THE MAXIMUN ASSISTANCE REQUIRED TO MAKE

THIS CLAIM.

IF YOU ARE INTERESTED, KINDLY ASK ME FOR MORE DETAIL.

YOURS FAITHFULLY.

MR DALLAS MANDELLA.

Efter att pliktskyldigast ha stressat iväg till kyrkan

Publicerad 2006-12-03 21:45:55 i Alida,

för att lyssna på adventskonserten med Alida och de andra i kören, blev jag alldeles överväldigad av hur fint det var, och av tacksamhet över vilka söta och duktiga barn jag har och hur bra jag har det över huvud taget, och av den härliga känslan av att få sjunga Hosianna med kören och alla andra i den fullsatta kyrkan. -Var glad, var glad, och tacka din herre och gud!

Förmiddagen hade jag tillbringat i Skogås rackethall där Alida spelade fem matcher i ungdomsserien. Det är kul faktiskt för man spelar i lag, klubbarna mot varandra, en tjejdubbel, en killdubbel, en tjejsingel, en killsingel och en mixeddubbel. Alida hör inte till de bättre i laget, men det är bra stämning i gänget och hon har växt som person, tidigare tappade hon sugen när hon var sämre men nu kämpar hon och gör sitt bästa och jag är imponerad av henne! Som person snarare än som badmintonspelare, men det är ju det viktigaste!

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela