Emmas

Utbyta kroppsvätskor och andra utsöndringar

Publicerad 2008-03-19 22:42:16 i Allmänt,

Jag berättade för sällskapet i lördags att när jag och Mats hade varit ihop ett tag frågade min svåger:

-Hur långt har ni kommit i ert förhållande, har ni börjat fisa i samma rum?

Och min syster lade till:

-Och har ni börjat klämma pormaskar på varandra?

Detta fick David att konstatera att "utbyte av kroppsvätskor" är ett ganska lågt mått av intimitet, något de flesta av oss gör ganska tidigt i ett förhållande. Det är när man slutat genera sig över de gasformiga och fasta utsöndringarna som man verkligen är intima.

Sanna Nielsen, Grace Jones och jag

Publicerad 2008-03-18 22:09:04 i Allmänt,

När vi av någon anledning började prata om Grace Jones för ågon vecka sedan sa Mats något om att "hon är ju två meter lång". "Det är hon inte alls", sa jag, "hon är ungefär som jag". Sedan googlade jag på Grace Jones och kom fram till att hon är mellan 1,75 och 1,79.

I lördags när vi satt hemma hos David och Erica och tittade på melodifestivalen, och Sanna Nielsen kom in på scenen var det någon som sa att "hon är ju två meter lång", och jag blev tvungen att protestera igen och säga att hon är ungefär som jag.

Faktum är att jag "samlar" på långa tjejer, d.v.s. jag brukar lägga på minnet vilka som är i min längd (runt 1,79) för att få en bild av hur jag ser ut. Jag hade naturligtvis komplex för min längd när jag var yngre. Alltså samlar jag i första hand på snygga tjejer.

I min samling ingår förutom ovan nämda också:
Eva Dahlgren 1,78
Carolina Klüft 1,77

Sonja Aldén 1,80
min kompis Kalle 1,77
min kompis Dörte 1,81

min svågers syster Katarina 1,79


Något som stör mig är att Carolina Klüft väger mindre än jag. Inse hur stor min mage måste vara med tanke på alla hennes muskler!


En rolig detalj är att Kajsa Bergkvist inte får vara med i samlignen, hon är för kort! (1,75)


(alla angivna längder får tas med en nypa salt, jag har tagit dem ur minnet och kan inte garantera att de är rätt!)

Och så återstår bara min gissning om vad folk säger om mig när jag inte är närvarande: "Emma, hon är ju två meter lång!"

"Imorgon ska Muffin kastreras"

Publicerad 2008-03-07 22:03:39 i Allmänt,

sa jag igår när vi var hos familjen F. Hilda såg fundersam ut, och frågade:
"Är Muffin eran kanin nu?"
"Ja det är han!" svarade hennes mamma snabbt.
"Men det var jag som hittade honom!" protesterade Hilda.
"Du jan få betala veterinärräkningen", sa jag. "Det kostar nästan tusen kronor".

Men då var hon inte så intesserad.

Och nu är Muffin kastrerad, han verkar må bra. Och är vi släpper ihop honom och Tim igen så får vi se m det har fått önskad effekt; att han slutar "våldta" sin kaninkompis. Och markera revir längs balkongväggarna.

På tisdagar rör vi oss mellan högt och lågt

Publicerad 2008-03-05 22:10:39 i Siri,

Både bokstavligt talat och i mer bildlik bemärkelse:

Direkt efter skolan spelar Siri piano. Det gör hon i ett vackert rum på övervåningen i missionskyrkan. Hennes pianofröken är en spröd liten kvinna med ljus och glad röst.

Sen skyndar vi oss hem och äter ett mellanmål, byter om och fortsätter till nästa aktivitet; boxningsträning i en källare på Malmvägen. Den fönsterlösa lokalen har betonggolv och -väggar, ingen dusch eller omklädningsrum, en toa som luktar mögel och inte går att låsa. Den befolkas huvudsakligen av grova svettiga tonårskillar. Ljuden som hörs är stånkanden och smällar. Jag och Siri och våra kompisar tränar styrka, kondition och framför allt teknik i nästan två timmar. Det är jättekul!

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela