Emmas

Det nygamla köket börjar arta sig

Publicerad 2013-10-29 21:00:00 i Heminredning,

Det har tagit sin tid, men så fint det blir!
 
 
 
 
 
Furuskåpet ska bytas ut mot något som andas mindre 70-tal, skåpet bredvid kylen ska byggas upp mot taket. Den gamla spisen ska bytas ut mot en fräsch (som dock inte behöver vara retro) - och när jag vinner på Lotto ska kylen bytas ut mot en röd Smeg.
 
Hur det såg ut innan kan ni se i det här inlägget från 2011.
 

Frikort - uppdaterat

Publicerad 2013-10-20 16:34:00 i Allmänt,

För ett par år sedan skrev jag ett blogginlägg om "frikort" - personer som jag vill förbehålla mig rätten att hångla med om jag någonsin skulle få chansen.
 
Nu verkar det som om min smak har mognat och det är dags att uppdatera listan. In på första plats:
Jens Stoltenberg.
Hur kunde norskarna rösta bort denne man till förmån för Höyre och Fremskrittspartiet?? Tror ni han vill komma och bli statsminister i Sverige istället?
 
På plats nummer två:
 
Alan Davies.
Kan man vara sötare? Se honom på QI påBBC Entertainment, ett av de få program alla i vår familj kan enas om är sevärt.

Personbästa på 10 km i går

Publicerad 2013-10-14 11:38:00 i Kroppen,

Se mig "spurta" förbi två andra tjejer och gå i mål i Hässelbyloppet!
 
Jag är kanske inte så snabb men jag är jäkligt nöjd: Jag klarade mitt mål på en tid under 1 tim 5 minuter med 6 sekunders marginal, och det var en fantastisk dag.
 
I september sprang jag midnattsloppet på 1 timme och 7 minuter, och mitt tidigare personliga rekord på milen var också från midnattsloppet; 1:06:41 år 2009.
 
Detta var första gången jag sprang Hässelbyloppet och det var ett väldigt trevligt arrangemang. Extra plus för den lättlöpta flacka banan i fin miljö, och att man fick kaffe och kanelbulle efter målgången (istället för den äckliga energibar man får efter midnattsloppet).
 
Nu återstår frågan hur jag ska lyckas hålla igång hela vintern så jag slipper börja om från noll nästa vår, som det alltid har varit hittills. Tips på upplägg för att bibehålla formen välkomnas! Det är knepigt nu när det blir mörkt och kallt och halt. Springa på löpband är jag inte intresserad av. Planen är att simma en gång i veckan (jag ska gå en crawlkurs för nybörjare!) och gå på aerobics en gång i veckan, och så springa (alternativt åka skidor när det blir snö) en gång. Men vad ska jag då satsa på att springa för sträcka och tempo?

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela