Emmas

Överdelen av det runda huset

Publicerad 2009-11-26 15:55:55 i Allmänt,

0-437f59e689aa1dbbf5bb31de618b2cf9.png

Fick inte med hela huset på en bild, här kommer resten! Det har runda balkonger också, visst är det fint! Och så en rund skorsten intill. Passar bra till veckans tisdagstema "runt", det är visserligen torsdag idag, men bättre sent än aldrig...

Nu har jag gett min gamla hemsida en "make-over"

Publicerad 2009-11-14 20:23:47 i Allmänt,

I torsdags när jag var hemma med Siri, som hade ont i magen, tog jag itu med att göra en flik för Jenson på vår familjesida.

Insåg att jag var hjärtligt trött på hemsidans utseende, och snart var jag igång med att göra om hela designen. Idag har jag fortsatt och är nu klar med "huvudsidorna".

Vill förstås att den ska få besök, så det inte är bara jag själv som får njuta av resultatet ! Varsågod att titta hur det blev!

Återstår att överföra alla "undersidor" till den nya desigene, men nu måste jag nog gå och göra familjen sällskap framför tv:n och godisskålen, om jag tillbringar all min tid framför datorn har jag väl snrt ingen familj att berätta om på...

Frisyrfunderingar

Publicerad 2009-11-12 10:09:01 i Allmänt,

Tre jobbarkompisar till mig har klippt lugg senaste veckorna (fast tjejen till höger på denna bild är inte är en av dem, hon har haft den här frisyren längre). De är jättesöta! Och lite trendiga.
Mikaela, Juliana och Camilla

Fast Lina, som är min referens här i världen när det gäller skönhet, mode och trender, har nyligen avvecklat sin lugg. Så att alldeles trendigt är det nog inte.
Lina med lugg                                     Lina utan lugg
Lina med lugg (från ellos.se)       Lina utan lugg (från nelly.com)

Men jag då? Frågan för min del är inte i första hand lugg eller inte, utan "kort" eller "jättekort". Just nu är jag långhårig - för att vara korthårig alltså. Ska jag stå ut med det och försöka få till en ny, "riktig" och något längre frisyr på sikt, eller ska jag kapa av det och ha helkort hår som vanligt??

Blixtvik - en opålitlig bredbandsleverantör

Publicerad 2009-11-04 17:11:20 i Allmänt,

Blixtvik är vi förbannade på!
Nu ligger vårt bredband nere och har gjort det sedan i torsdags. Tack så mycket för det, Sollentuna Energi och Blixtvik! Och tack så mycket för den obefintliga informationen på era respektive hemsidor!


Jag kan inte lägga ut mina bilder från helgen, och jag kunde inte vara med på förra veckans tisdagstema "kusligt" trots att jag minsann har en del kusliga bilder från halloween.

Vi har inte bara internet via bredbandet, utan dessutom telefonen, så kallad IP-telefoni. De som har försökt ringa oss (sedan i torsdags!!) har inte fått något felmeddelande, utan det har bara tutat upptaget, vilket är extra irriterande eftersom de då har tagit för givet att vi är hemma, och inte föröskt nå oss på mobilerna istället.

När vi har felanmält har vi, efter lång telefonkö, fått beskedet att de känner till problemet. Men varför lägger de i så fall inte ut info på hemsidan, så man slipper sitta i telfonkö? Suck.

Nu sitter jag på jobbet, härifrån kommer jag ut på internet, men jag kan förstås inte lägga ut några foton. Så jag återgår till min föresats att illustrera inläggen med en teckning istället.

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela