Emmas

40-åringen

Publicerad 2005-06-20 19:11:28 i 40-årskris,

40-åringen 

Ja då var det avklarat! Puh. Allt klaffade (tycker jag), jag hade kul, mina härliga kompisar bidrog med roliga upptåg, förutom all god mat och alla fantastiska tårtor och efterrätter, aldrig hade jag kunnat tro att det skulle bli så fantastiskt mycket och smaskig mat! Jennifer och Jessica skötte sig storartartat med påfyllning och diskplockning, jag kunde koppla av helt. Tack alla! Hoppas att ni hade lika roligt som jag! Och tack för blommor och presenter, som jag i och för sig hade bett att slippa, men de jag fick är jag jätteglad för! Lika glad är jag att jag inte fick fler, tack för det också!

 

Ni som inte var där men som grattat på annat sätt: Tack till er också! Som synes av bilden blev jag inte blond, men lite guldgula slingor har jag nu i mitt risiga hår. Ganska brun blev jag av "solduschen", för att vara jag och för att vara i början av sommaren; inte illa alls. BH med gelefyllning bidrog också till att göra mig ärtigare än vanligt. 1400 kr för frisyren, 300 för hudfärgen och 200 för BH:n - är det värt det, kanske ni undrar?? Javisst, är mitt svar, absolut om man har 40-årskris!
 

Ni som var där och hade kamera med er - glöm inte att jag vill ta del av alla bilder!

 

Fem dagar kvar...

Publicerad 2005-06-13 20:38:47 i 40-årskris,

Nu har jag

- hämtat ut nyckeln till festlokalen

- bokat tid för "soldusch"

- gått igenom listan med inbjudna och bockat av vilka som tackat ja, och vad de tänker bidra med

- bokat tid hos frissan

- gjort klart sånghäftet

- köpt vin och sprit (Mats) och beställt öl av de danske 

- skrivit inköpslista för kaffe, välkomstdrink med mera.

 

Återstår att göra före festen

- bordsplacering och placeringskort

- handla

- hänga upp festkläderna så de får släta ut sig

- ringa några av gästerna och ge förslag på vad de kan ta med sig för bidrag till buffén

- fixa musikanläggning (detta ska jag försöka delegera till Mats)

- lära den presumtiva barnvakten att sköta Siris diabetes (Mats jobb?)

- piffa till sig!

 

Vad har jag glömt?? Helst skulle jag förstås förbereda någon lek eller tipspromenad eller nåt, kanske får jag tid till detta på tåget till Göteborg eller hotellet... Jag ska nämligen åka på konferens i tre dagar den här veckan, snacka om dålig tajming. Men det känns som om jag har läget under kontroll. Blir det ingen lek så får vi hålla tummarna för att folk kan roa sig ändå. Polarna Kalle och Challe har hotat med att arrangera nåt, men känner jag dem rätt är det väl frågan om det inte är bättre om de låter bli...

Söndag 12 juni joggat (och gått) 8,6 km tid 1 tim 4 min

Publicerad 2005-06-13 20:19:08 i Kroppen,

Första två kilometrarna hade jag sällskap med Mats, som också sprang, och Siri som cyklade och ropade "fortare mamma, fortare" cirka 152 gånger. Sen vände de hem igen och jag sprang ett femkilometersspår och sedan hem igen. Det var väl duktigt av oss! Men nästa vecka blir det nog ingen träning alls för då har jag fullt upp med annat...

Hattparad på Skansen

Publicerad 2005-06-01 16:41:31 i Allmänt,

I år var vi inte på hattparaden, mina flickor och jag. Ska man vara riktigt noga var det inte ens någon parad, utan "hattmingel". Men minglet bedömdes av en jury, och våra gamla hattpolare Elvira och Ingrid vann, som vanligt skulle man kunna säga. Men Albin då, han har ju fått pris nio år i rad eller något sådant, blev han utan i år?

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela