Nyrostat bröd med smält smör
Jag har hittat en själsfrände! Igår på jobbet pratade vi om hur äckligt det är med blött bröd; "Hur kan folk äta semlor i djuptallrik med mjölk"; "Jag kan inte förstå folk som doppar"; "Fy när man tinar bröd med frost på så det blir blött"...
"Men jag är nog värst ändå, jag tycker det är äckligt när smöret smälter på rostat bröd", sa jag.
"Jag också!" sa min kollega Maggan. "Jag väntar alltid tills rostbrödet kallnat innan jag brer."
Och jag som trodde jag var den enda! Vi kom fram till att vi båda älskar rostat bröd, gärna med en lite bitter marmelad av engelsk typ och extrasaltat smör, men att smöret ska bres på först när brödet har svalnat. Så nu kan vi ta varandra i hand och springa mot solnedgången ackompanjerade av vacker musik.
"Men jag är nog värst ändå, jag tycker det är äckligt när smöret smälter på rostat bröd", sa jag.
"Jag också!" sa min kollega Maggan. "Jag väntar alltid tills rostbrödet kallnat innan jag brer."
Och jag som trodde jag var den enda! Vi kom fram till att vi båda älskar rostat bröd, gärna med en lite bitter marmelad av engelsk typ och extrasaltat smör, men att smöret ska bres på först när brödet har svalnat. Så nu kan vi ta varandra i hand och springa mot solnedgången ackompanjerade av vacker musik.