Emmas

Smakråd tack!

Publicerad 2011-12-03 21:55:00 i Heminredning,

Nu ska vi renovera köket på landet. Det ska gå i 40- till 50-talsstil. Köksbänkar virrvarr, på golvet en rutig plastmatta, de släta skåpluckorna ska lackas. Nu är frågan: Ska vi välja en blårutig matta och blå skåpluckor, eller svartvitrutig matta och gröna skåpluckor?


Blåvitt, bild från Forbos broschyr


Svartvitt, bild från StyleRoom

Idag har jag och Mats varit runt och tittat på diskbänkar, blandare och fläktkåpor. det är mycket som ska väljas. Själva skåpen och luckorna ska vi dock behålla, i stort sett, annars skulle vi ha varit tvungna att välja Kvänum:


Bild från Kvänums hemsida

Men original är väl ändå bättre bättre än nyproducerat, vad skulle Peder Lamm ha sagt om att riva ut och bygga nytt i gammal stil? Och det som är original för oss ser ut så här:


Bilden tagen på visningen...

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2011-12-08 00:03:54

Satsa på svart/vit-rutigt golv (linoleum)och Kvänums överskåp! Vilken grönfärg...? De överskåp som sitter i köket är väl inte mycket till original ändå, ska vi gissa på IKEA 1982? :-)Kommer att bli ett lyft!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Med man, två barn, sommarstuga, hund och kombi har jag blivit vad man kallar en riktig svensson. Och vet du vad? Jag trivs med det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela